Vellykket opereasjon!

Endelig er jeg ferdig med operasjon av tåa! Det var faktisk ikke så skummelt som jeg hadde sett for meg. Det startet med at jeg var på rommet mitt  den "deilige" senga og såv litt. Både jeg og pappa blundet av, men det var bare herlig. Jeg ble vekket av sykepleierene som skulle rulle meg inn til operasjonsbordet. Jeg hadde et lite stopp utenfor rommet fordi jeg måtte ta narkose. Den var heldigvis ikke den sterkeste, men jeg kjente den! Det var hærslig. Det var akkurat som om hele armen bare ble fylt med iskaldt vann. Etterhvert begynte jeg og dåvne sakte men sikkert bort. Synet begynte å bli litt rart og til slutt såvnet jeg.

Jeg våknet ca. 30 min etterpå, da holdt de fortsatt på og operere. Det var helt greit fordi jeg hadde en veldig hyggelig lege å snakke med. Vi snakket og jåsset, mens tre andre leger holdt på med tåa mi. Det var litt ekkelt fordi jeg hørte at de saget og hamret, men jeg kjente ingenting. 

Men nå er det heldigvis over. Det er godt å bli ferdig. Nå skal jeg og pappa dra net til byen og ta en liten lunsj date før vi drar klokken 4. Skal bli godt med mat!

Blir uheldigvis hoppende på krykker i 3 uker fremover men skal nok gå bra. Jeg kan jo ikke jobbe på de tre ukene :( Jeg har fått jobbstillingene på nyjobben på Amfi. Jeg er heldigvis ferdig å hoppe på krykkene når jeg starter der. Det ser jeg frem til.

Ha en super dag!

-Kathness

 

3 kommentarer

benediktenp

04.06.2014 kl.14:25

Så godt å høre at operasjonen gikk bra :) god bedring og lykke til vidre!

Camilla

04.06.2014 kl.21:27

Håper det går bra med deg. Men hvorr er det du jobber på amfi? Lykke til vidre stå på dette klarer du(-:

kathness

05.06.2014 kl.17:49

benediktenp: Tusen takk!

kathness

05.06.2014 kl.17:50

Camilla: Jobber på kaffekroken :) Takk for støtten!

Skriv en ny kommentar

kathness

kathness

15, Lenvik

Hei! Jeg er en jenta fra Lenvik på 15 år. Jeg er en gledespreder som finner på mye rart. Jeg blogger om fritiden min, interessene mine og litt om privatlivet mitt. Gjerne legg igjen en kommentar :)

Kategorier

Arkiv

hits