Mandag

Er det bare meg eller er mandag en dag man helst vil slippe? Jeg vil ha helg igjen... Men jeg skal ikke sitte her og syte, jeg må bare ta dagen som den kommer og heve hodet med et smil. Heldigvis var skoledagen kort! Dro hjem klokken 12 pga avspasering i valgfag. Vi har avspasering fordi vi skal på brannstasjonen i kveld og ha førstehjelpskurs med dem, noe jeg ikke kan være med på fordi jeg må jobbe.... Hadde vært utrolig gøy og lærerikt å se hva de holder på med. Menmen, hva gjør man ikke for penger? Har nettopp hadd en god treningsøkt før jobb. Det er en stund siden sist, men det skal ikke bli lenge til neste gang. Jeg har ikke trent så mye i det siste fordi jeg rett og slett ikke har hatt tid. Det er trist fordi jeg elsker å trene. Jeg får så god selvfølelse.

Når jeg kommer hjem fra jobb skal jeg ha litt mammatid. Jeg ikke sett henne siden Onsdagen i forrige uke. Hun har vært i Oslo på Metallica konsert med kjæresten og noen venner. Skal bli godt å se henne igjen.

Ha en fin dag!

-Kathness

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kathness

kathness

15, Lenvik

Hei! Jeg er en jenta fra Lenvik på 15 år. Jeg er en gledespreder som finner på mye rart. Jeg blogger om fritiden min, interessene mine og litt om privatlivet mitt. Gjerne legg igjen en kommentar :)

Kategorier

Arkiv

hits