Husmor for én dag!

Hei mine kjære lesere! Jeg har vært husmor i dag. Det var veldig tungt fordi det var så mye å tenke på. Det startet med at jeg våknet tidlig for å gå på butikken. Jeg måtte begynne på de grove hamburger brødene før jeg skulle til legen. For etter legen hadde jeg ikke tid. Da var det bare å dra på jobb.
Oppgaven fikk jeg av skolen. Den gikk ut på å lage middag og vaske huset. Jeg måtte handle inn til middagen selv. Mamma var på jobb så det var ikke mye hjelp å få, men jeg klarte meg ganske bra om jeg får si det selv. Det var litt stressende, men det gikk for så vidt bra. 

Jeg lagde kylling hamburger med salat og guacamole + hjemmelaga hamburgerbrød. Det ble en suksess! Fikk veldig god tilbakemelding.Etter legen dro jeg og pappa å kjøpte mopedhjelm!! Jeg ble veldig fornøyd.


Så nå blir det mye kjøring :)

Jeg har nettopp kommen hjem fra jobb (Stamina Hot Finnsnes) så jeg er sliten. Skal lage en deilig kopp med kakao og legge meg å se en film eller noe. Må bare få slappet av.

 

Her er dagens outfit:

-Kathness

 

Én kommentar

loosingit

19.05.2014 kl.21:13

Ja nå kan du se hva moren din gjør HVER dag ;-)

loosingit

19.05.2014 kl.21:14

Ja nå kan du se hva moren din gjør HVER dag ;-) og tommel opp for at du var så flink da :-)

Skriv en ny kommentar

kathness

kathness

15, Lenvik

Hei! Jeg er en jenta fra Lenvik på 15 år. Jeg er en gledespreder som finner på mye rart. Jeg blogger om fritiden min, interessene mine og litt om privatlivet mitt. Gjerne legg igjen en kommentar :)

Kategorier

Arkiv

hits