Gårsdagen

Vil starte med å si gratulere så masse med overstått alle sammen! Hadde dere det bra i går? Det hadde jeg. I går var en 17.Mai jeg kommer til å huske! Den startet perfekt og sluttet perfekt. Var selvfølgelig litt trett og sliten når jeg sto opp... Jeg ble vekket klokken åtte. Jeg var ikke hjemme før halv tre på natten så jeg fikk jo ikke lagt meg før den var sikkert halv fire.. 

Når jeg sto opp, gikk jeg rett på badet og sminket meg og kledde på meg bunaden. Pappa  skulle ha en familiefrokost som jeg måtte være med på. Ikke at jeg ikke likte det, men jeg var så trett at jeg klarte nesten ikke å se hva jeg spiste. 

Vi dro rett til Finnsnes etter frokosten for å se søster som gikk i russetoget. Hun så ikke så veldig frisk ut. Jeg tipper på at minst 80% av russen var fyllesjuk. Så i hvertfall sånn ut. 

Etter det var det middagstid. Da dro vi til bestemor og spiste deilig kjøtt.

Når vi var ferdig med det. Gikk jeg ut å kjørte litt på mopeden min. 

Resten av dagen var bare chill. Vi dro til Botnlia og campet der. Det var veldig koselig.

Her er noen bilder bra dagen

Nå skal vi spise middag. Jeg har nettopp stått opp, det var deilig å sove lenge men jeg føler jo at jeg har gått glipp av dagen... Menmen. Etter middag skal jeg dra tilbake til Silsand og gå ut med en kompis.

Et viktig spørsmål! Kan dere se overskriften? Det kan ikke jeg så jeg lurer på om det er noe feil eller om det bare skjer med meg.

Ha en super dag vidre!

-Kathness

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kathness

kathness

15, Lenvik

Hei! Jeg er en jenta fra Lenvik på 15 år. Jeg er en gledespreder som finner på mye rart. Jeg blogger om fritiden min, interessene mine og litt om privatlivet mitt. Gjerne legg igjen en kommentar :)

Kategorier

Arkiv

hits